петък, 18 февруари 2011 г.

Тренинг-семинар "Правилата на забогатяването"


Тренинг-семинар "Правилата на забогатяването"

Искате ли още пари в живота си? По-добре искайте, защото парите ви дават свобода на избора. А и защото парите сега са достъпни за вас повече, отколкото си мислите. Просто трябва да научите ефективни и прости правила за работа със собствените си ограничения спрямо парите и как да отстранявате ограниченията на другите хора.

Това ще има следния ефект въху вас: ще виждате невиждани досега възможности да печелите, ще можете да си искате, ще получавате повече за турда си, трудните ви ситуации ще се „развържат”.

За кого е предназначен този тренинг?
- за хората, които искат да повече пари в живота си/ бизнеса си
- за хората, които са си поставили финасова цел, но още не са я достиганали
- за собствениците на фирми, които желаят да развият бизнеса си
- за хората, които обмислят да започнат нещо свое
- за онези, които чувстват, че нещо все им убягва по отношение на парите
- за онези, които умеят да печелят пари, но това им отнема доста време и усилия
- за мениджърите, които трябва да се отчитат за финасовите цели на организицията си
- за служителите, които имат да изпълняват финасови таргети
- за онези, които дължат пари
- за хората, които имат да вземат пари
- за всички, които искат по-висока заплата
- за всички, които се целят в бонуси и премии
- за хората, които искат повече лукс в живота си

На този тренинг ще научите още:
- Защо, когато се съсредоточаваме върху въпроса „как да изкарам пари”, финансовите ни резултати често спадат
- Защо решенията, които вземаме с волята си (като например да сме по-активни в работата си или да ходим редовно на фитнес), не дават резултат
- Какво е научното обяснение на това, че човекът, който си вярва, обикновено успява, дори да е по-малко талантлив от конкурентите си
- Как можем да приложим уменията си за печелене на пари, за да постигнем успех и в други области на живота: здраве, фигура, връзки, приятелства

За разработване на тази тренинг-програма са използвани:
- последните достижения на психологията на бизнеса и неврологията
- експериментални разработки на НАСА за работата на мозъка
- елементи на психодрама

Вижте програмата на тренинга по-долу

ПРАКТИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тренинг Правилата на забогатяването

Дата на провеждане 12-13 март

Цена
150 евро. Не се начислява ДДС.

Формат на провеждане От 10 до 18 ч. с почивка за обяд и две кафе паузи

Място на провеждане Учебен център „Динкова-Кобилкина”, кв. Лозенец, ул. „Димитър Хаджикоцев” 35-37, вход А, ет. 2, ап. 6

Водещи Милена Динкова, Наталия Кобилкина

Записване На телефон: 088 571 8898

Начин на плащане Повече подробности при записването


ПРОГРАМА НА ТРЕНИНГА

1. Защо парите са толкова важни за всички нас? Парите като символ на силата на личността. Парите като символ на общуването. Какво още говорят парите и тяхното количество за човека, организацията, държавата, която ги притежава. Защо сме склонни да приписваме на парите власт и сексапил? Тест за значимостта на парите.

2. Как да се отворим очите си за нови възможности за изкарване на пари? Понятието „богат” или откъде могат да идват парите. Правилата, мисленето и фолософията на богатите хора. Стречинг на парите ви. Един неочакван портал към парите – готовността да помолиш за помощ.

3. Какво ви пречи да печелите колко ви се иска? Какво е психо-кибернетичен механизъм и защо той ви прави тревожни, когато успявате. Как отбъсквате парите от себе си? Негативни усещания спрямо парите – вина, страх, тревога, чувството, че си длъжен.

4. Устройството на мозъка ви и финансовите резултати. Какво се крие в термина „мисловна финансова готовност”. Действие на съзнателните и несъзнателни процеси в мозъка. Невропластиката – откритието на десетилетието. Какви невронни връзки сте създали по отношение на парите? Ретикуларната активираща система (РАС) на мозъка ви и как тя определя успеха ви в бизнеса и кариерата?

5. Колко пари всъщност са достатъчно? Колко пари ви трябват, за да бъдете щастливи? Какво е блогополучието? Планиране и мечти. Реалните ви проекти. Термостат на финансовата готовност.

6. Конкретни стъпки за достигане на финасовите ви цели. Възприемане на готовност за богатство. Програмиране на нагласа за действие. Дневна тренировка на невроните ви. Четири прости стъпки към финансовите ви цели.

7. Даване и получаване на пари. Отваряне на всичките ви канали за получаване. Конкуренция и пари. Какво да правите, ако дължите пари? Какво да правите, ако ви дължат пари? Култивиране на удоволствие от даването. Трансформиране на даването в получаване.

8. Парите и щастието. Колко и как трябва да работите за парите си? Култивиране на лекота при боравене с големи парични потоци. Неутрализиране на липсите в живота ви. Парите и отношенията със семйството, приятелите, със самия себи си.

Ако имате въпроси по програмата, можете да ги зададете на natalia@natalia.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар