вторник, 8 февруари 2011 г.

Курсове на февруари

Училище за гейши
 
Този курс е посветен на това, как да отвориш своето женско начало и да станеш зряла истинска жена. Истинската жена, това е щастлива жена, която излъчва радост и светлина.  В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, се чувстват щастливи и успешни и проявяват мъжките си качества.
Прекрасни, загадъчни и незабравими са били японските гейши - изкусни събеседници, талантливи дами със силен сексапил. Най-влиятелните и богати мъже не са щадили пари, време и енергия за това да прекарват времето си в тяхната компания. Какво ги отличавало от останалите жени? Каква е била тайната на тяхната привлекателност? Те създавали у мъжете усещането, че са царе, а жените до тях - кралици. Те подарявали на мъжете много повече от едно сексуално преживяване -  способни са да обичат и да бъдат обичани. А това е най-скъпия дар на света!

Тяхната тайна се криела в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост, в което те са се обучавали от малки. Те притежавали специално умение да бъдат наблюдателни, да усещат другите хора и да уважават себе си и своя събеседник. Гейшите имали вътрешна дисциплина и чувство за вкус, използвали много различни женски хитрини, които им позволявали да се превърнат в живо произведение на изкуството.
Гейши - така наричаме ние истинските жени. За да станеш гейша, не е нужно да облечеш кимоно и да носиш специален грим. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!
Тайните на гейшите са:
Състояние на гейшата. Вие ще разберете за това, какви вътрешни състояния правят жената в пъти по-привлекателна за мъжете. Критерии, че си истинска жена. Ще се научите да култивирате и поддържате в себе си тези състояния, това ще ви помогне да бъдете винаги в хармония със своята женска природа. Техника «Архетипове».
Изкуството на общуването. Ще разберете как да започнете общуване с непознат човек, как да го заинтересувате и как да го предразположите към себе си. Как да бъдете дипломатична, остроумна, ярка и да омагьосвате мъже чрез звука на своя глас. Техника «D.O.R.E.».
Магията на погледа. Ще научите за специалния поглед на гейшата, който е способен да накара мъжа да направи това, което искате от него. Техника «Поглед на гейша».
Пластика на походката и жестовете. Ще разберете как да отпуснете тялото си, как да го направите по-гъвково и по-грациозно, така че вашите движения да станат по-пластични и по-красиви. Ще премахнете блокажи в своето тяло и започнете по-добре да го усещате. Техника «Походка на Богиня».
Изкуството на вагинално управляване на мускулите. Ще се научите да правите секса незабравим и ще овладеете навиците за управление на своите оргазми. Едновременно с това силно ще подобрите женското си здраве. Техника «ВУМ-билдинг».
Изкуството на масажа. Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научите техниката на "заземяване", която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ви позволи да подарявате незабравими усещания на мъжете само с докосванията на ръцете си. Техника «Заземяване».
Основите на сексологията. Ще се научите да се свързвате със своето женско начало и ще разберете всичко за женските оргазми и как да ги получавате лесно. Ще отпуснете тялото си и ще развиете своите сетива. Техника «Викове».
Също така ще научите още много и различни тайни, които ще ви помогнат да станете истинска жена.
Бонус! След курса ще  започнете да получавате подаръци от мъжета на цена по-висока от цената на тренинга.
Тренинга е направен в основата на старини тибетски техники, провокативна терапия по F.Forelli, телесна терапия и НЛП.
Да бъдеш истинска жена равно на това, да бъдеш щастлива жена.

Дати на провеждане:

12-13 ФЕВРУАРИ ВАРНА Дамият Хотел, 19-20 ФЕВРУАРИ ПЛОВДИВ Метропол хотел, 26-27 ФЕВРУАРИ СОФИЯ 

Цена: 130 евро

Време на провеждане: от 10 до 18

За записване: office@natalia.bg 088 571 8898


Няма коментари:

Публикуване на коментар