неделя, 6 февруари 2011 г.

За мен

Аз съм Наталия Кобилкина.
Отдавно се мечтая да cе направя блог и радвам се, че на край намерих время и желание да го реализира. Ще го пиша на моят развален български, но това не прави нещата по маловажни. По скоро на обратното. Един приятел се смее, че когато чете това което аз пиша на български чува ми! Защото говоря по същия начин))))
Хубавото е, че тук  мога да пиша каквото искам и единственото редактиране което допускам е обратната връзка от хора. Но не съм долар, за да всички ми харесват. Аз съм такава каквато съм. Благодаря ви за внимание. Надявам се, че заедно ще ни бъде интересно!
Искам да пиша книги, но пиша само писма и статии...така че сега добавя и блога. Понеже пиша дневника си от втория клас, много е забавно да забелязваш как се развиваш и какви глупости си мислиш, когато си на 8-9 години. Обаче това ти дава възможност да разбереш, защо си точно такъв. Защо имаш страх от близост или страх от объврзване. Понякога аз мисля, че ако хората би живели без страхове, живот би бил напълно е различен. Много уважавам и обичам моята Учителка по психология. Тя един ден ми пита: представи, че емоция на страха е изчезнала...има само смелост и любов...просто няма страх! Какво би ти направила тогава? какви действия и стъпки би били първите? Аз казах няколко варианта и тя ми пита: добре, защото просто да не го направиш СЕГА!!!????? В Момента точно това правя: стъпки със смелоста и доверие към Вселената. Благодаря всички които ми подкрепят в това. Без вас няма да се случват всички тези хубави неща в моя живот! Хора - аз Обичам БЪЛГАРИ!!!! И Хората като цяло!!! Вие сте Уникална нация да го знаете! Казвам го от мнения на рускиня)))

3 коментара:

 1. az mislq che ti si nai gotinata ruskinq s nai sexy bulgarski ezik.za osvobodenite hora ne e ot znachenie kak govorim a kakvo kazvame.po dobre da budesh dinamomotor i da pravish neshto sushtestveno dori i s losh bulgarski.ubeden sum che mnogo ot nas ne govorqt gramaticheski pravilno.:)
  az iskam da ti blagodarq za kulturata na sexualno obshtuvane koqto ni davash na nas i nashite deca -za po dobro budeshte .podkrepqm te bezuslovno.mislq kato teb makar da znam mnogo po malko.tvoqt sait e sukrovishte.

  ОтговорИзтриване
 2. И аз бих искала дя изразя моите дълбоки почитания към Наталия и всичките дейности,с които се е заела! Едно такова изкуство като секса е необятно и безкрайно .Човек винаги може дя научи нещо ново и да се усъвършенства в това да бъде добър любовник,а лекциите на Наталия са един доста добър източник на информация. Сърдечни поздрави от мен =)

  ОтговорИзтриване
 3. Браво, Наталия!
  И аз от дълго време искам да си направя блог и го направих. Но за мен целта на общуването, както и всичко в живота е споделянето и коментирането. Ако никой не коментира това, което се написал и споделил, то умира. Както се казваше някъде "Ако никой не е чул какво съм казал, има ли гаранция, че съм го казал изобщо!?"
  Аз също си водя дневник от малка, но то беше на периоди и после ги изхвърлях, именно, защото нямаше полемика по написаното и по това, което ме е вълнувало тогава.
  Цял живот ме е вълнувала психологията и особено човешките взаимоотношения, но така и не учих психология, все не се рашавах. Сега съм учител на І - ІV клас. Тази професия сама ме избра, колкото и да бягах от нея. И сигурно има смисъл в това. Все ми се ще да вярвам, че вссеки се появил на тази земя с цел. Но ще видим дали е така.
  Поздравявам те! Чета нещата ти с интерес.

  ОтговорИзтриване