събота, 5 март 2011 г.

Базов курс за жени: Изкуството да бъдеш истинска жена или тайните на гейшата

Изкуството да бъдеш истинска жена или тайните на гейшата
Какво значи женствеността? Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността - това е проява на женската енергия.

Не е тайна, че ние живеем в мъжкия свят, където жена често е принудена да бъда силна, да се бори, за да се постига своите цели и успех в работа. Това e една от причините защо ние губим енергиягжа си и връзката си със своето Женско АЗ. И заедно с това, ние губим способност да се чувстваме живи и щастливи. Добрата новина, че Истинска жена успява, без да се бори. Използвайки само женската си сила!

Истинската жена, това е щастлива жена, която излъчва радост и светлина. В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, ще се чувстват щастливи и успешни и проявяват мъжките си качества.

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана. И да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да постигне само жената, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска и получава. И най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава специалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите и да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина и чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!

Водеща: Наталия Кобилкина
Дата и време: 2 и 3 април от 10.00 до 18.30
Място: София, Димитър Хаджикоцев 35-37, вх. А. ет. 2, оф. 6 (близо до Хотел Хемус)
Цена: 130 евро
За записване: office@natalia.bg, + 359 88 571 8898

В програмата на курса:

1.    Вътрешната женственост у теб или как да се почувстваш жена

Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката;
Защо намалява женската енергия? И как можем да се изпълним с нея;
Как да откриеш истинската жената в себе си;
Балансът между женската и мъжката енергия;
Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш.

2.    Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

Техника за изчистване от страховете и комплексите;
Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов;
Ограничаващи убеждения: какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

3.    Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална);
Как да удовлетвориш основните потребности при мъже: сексуални, физически, емоционални и интелектуални;
Начини да привлечеш и да запазиш мъж до себе си;
Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак;
Техника „Получаване на подаръци”.

4.     Основите на сексологията. Ще се научите да се свързвате със своето женско начало и ще разберете всичко за женските оргазми и как да ги получавате лесно. Ще отпуснете тялото си и ще развиете своите сетива. Техника «Искане».

5.    Изкуството на вагинално управляване на мускулите.

Основните упражнения за развитие на вагиналните мускули. Стратегия за постигане на маточния оргазъм. Техники «ВУМ-билдинг».

6.    Изкуството на масажа.

Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научите техниката на "заземяване", която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ви позволи да подарявате незабравими усещания на мъжете само с докосванията на ръцете си. Техника «Заземяване».


Този курс ще ви открие път към източника на вашата женска сила и интуиция, ще почувствате хармония със себе си и се научите да разбирате и да чувствате мъжете.

 В този тренинг са използвани западните съвременни знания в област на джендър психологията и източните старини даосийски женски техники и практики.

Бонус: След курса ще  започнете да получавате подаръци от мъжете на цена по-висока от цената на тренинга.

Почувствай се жена, ти го заслужаваш!

Няма коментари:

Публикуване на коментар